Over Minque

HET TEAM

Danny & Debby

Wat leuk dat je graag wat meer over ons wilt weten, wij zijn Danny en Debby. Samen zijn wij het team achter Minque en wij zijn erg blij dat wij jullie kunnen helpen met al jullie creatieve projecten.

Zelf zijn wij alweer een behoorlijke tijd actief in de wereld van cosplay en onze eigen nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat wij al enorm wat kennis hebben opgebouwd. Deze kennis delen wij maar al te graag zodat de creatieve wereld van cosplay voor iedereen toegankelijk is.

Met Minque hebben wij naast de kennis ook alle middelen tot onze beschikking om ervoor te zorgen dat wij onze bijdrage kunnen doen aan de creatieve community.

Zie ook onze fantastische Cosplayers en Partners!

WAAROM MINQUE

Minque is een ambitieus familiebedrijf ontstaan uit de voorliefde voor cosplay en theather. Met als doelstelling het toegankelijker maken en leveren van kwalitatief goede producten.

Goede service, betrouwbaarheid en het aanmoedigen van creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het is dan ook onze missie om iedere dag te blijven verbeteren. Dit doen wij door continu bezig te zijn met het ontwikkelen, testen en verbeteren van ons assortiment.

Hiermee waarborgen wij onze positie als één van de meest toonaangevende leveranciers binnen de cosplay en creatieve sector.

ONE-STOP-SHOP

Naast een webshop bomvol producten, informatie en tutorials staan wij ook door het jaar heen op verschillende grote evenementen in Europa voor je klaar. Hier presenteren wij onze producten en helpen wij cosplayers en andere creatievelingen vooruit met al hun vragen.

Met deze werkwijze doen wij er alles aan om de one-stop-shop te zijn voor al jouw wensen, zodat jij jouw hobby zorgeloos en met veel plezier kan uitoefenen.

Of je nu een kostuum of een compleet decorstuk wil maken. Wij helpen je graag op weg, het enige dat je nu nog kan tegenhouden is je eigen verbeelding.