Retourbeleid

Bedankt dat hebt gekozen voor Minque. Is je bestelling toch niet helemaal naar wens? We helpen je graag verder.

RETOURNEREN
Bij Minque heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Retourneren is eenvoudig. Neem contact met ons op en stuur de artikelen naar:

Minque
Margrietlaan 67
5701 EC Helmond
The Netherlands

RESTITUTIE
Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de bank welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. Minque staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houdt er rekening mee dat Minque retourzendingen alleen in behandeling kan nemen als deze in originele staat inclusief labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

VERZENDKOSTEN
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

CONTACT
Als je bestelling niet klopt, neem contact op met info@minque.nl of gebruik ons contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op voor een passende oplossing.